GRNGRN

GRNGRN is een door CertiQ (http://www.certiq.nl/) gecertificeerde handelaar. Wij handelen in GvO’s om zo bij onze klanten de onzekerheid van de conventionele ‘duurzame’ stroom weg te nemen. Dit doen we door het inkopen van GvO’s volledig transparant te maken zodat jij als klant voor 100% zeker weet waar je duurzame stroom vandaan komt. Tegelijkertijd nemen we zoveel mogelijk zorg uit handen door persoonlijk met de klant af te stemmen wat de wensen zijn en hier op in te spelen.
Jij vertelt ons hoeveel stroom je op welke manier wilt verduurzamen en wij doen de rest.

GRNGRN wil de markt van GvO transacties transparanter maken. Dat is niet eenvoudig want veel handelaren hebben er juist een belang bij om de markt ondoorzichtig te houden, goed voor de marge. Wij gaan voor lange termijn, eerlijke klantrelaties. We leveren wat de klant vraagt, ook de details van herkomst indien gewenst. Dit vereist maatwerk en dat is niet lonend voor kleinere verbruikers. Daarom leveren wij alleen aan zakelijke verbruikers.

Klanten:
Onze klanten kunnen bedrijven zijn die zelf groot genoeg zijn om bij een handelaar als GRNGRN in te kopen. Tevens leveren wij GVO’s aan energie leveranciers die via ons hun product op een transparante en eerlijke manier willen verduurzamen.